O ACTIVITATE... DULCE

Joi, 29 octombrie 2015, pentru Licuricii din clasa pregătitoare de la Școala  Gimnazială Nr.4, Vatra Dornei, a fost o zi deosebită. Coordonați de  ȋnvățătoarea  Viorica Afloarei  au  participat  la alt fel  de activităţi   faţă de cele obişnuite.  Cei  mai  mici școlari  au fost ȋn vizită la Laboratorul  „Aura” de pe strada Negrești. Au fost așteptați, primiți cu căldură  și ȋndrumați de către doamna  ec. Laura Cocinschi si domnul  Cocinschi Dorel.

Copiii  au fost costumați  cu șorțulețe și bonete, devenind pentru câtva timp mici cofetari.  După ce au fost   familiarizați cu atmosfera de lucru, observând cum se prepară prăjiturile,  și-au luat rolul ȋn serios.  A primit  fiecare câte un tortuleț pe care  l-a decorat   după imaginația sa. Torturile rezultate, frumos decorate și delicioase  au fost oferite  „cofetarilor” pentru a se mândri acasă cu rezultatele muncii lor.

Pentru munca depusă şi pentru spiritul de echipă de care au dat dovadă, toţi copiii au fost răsplătiţi cu prăjiturele și cu sucuri, cu diplome şi baloane.

Ȋncântați de activitatea „dulce” la care au participat, copiii au mulțumit organizatorilor și le-au dorit  din suflețelul  lor curat „Să prospere ȋn afaceri !”