Clubul de ştiinţe ”TERRA” de la Şcoala Gimnazială Nr.4 îşi continuă activitatea!

Au fost analizate propunerile din numărul 8 (212) al revistei ,,Terra Magazin”- secţiunea ,,Ştiinţa în experimente inedite”, ce vor fi puse în practică în Săptămâna ”Şcoala Altfel”. Activităţile se vor desfăşura între 22.05-26.05.2017.

Coordonator, prof. Acatrinei Irinel Mioara

 

CONCURSUL NAŢIONAL ,,TERRA” –LA VATRA DORNEI

PASIUNE- STUDIU- CONCURENŢĂ- REUŞITĂ

Pasiunea pentru studiul planetei a reunit sâmbătă, 28 februarie 2015, elevi din întreaga ţară pentru a demonstra încă o dată că geografia este o ştiinţă îndrăgită de tot mai mulţi elevi.

Prin provocarea lansată în urmă cu trei ani de revista ,,Terra Magazin”- cea mai citită revistă de elevii Şcolii Gimnaziale nr. 4 Vatra Dornei, Concursul Naţional ,,Terra” a reunit şi în acest an pe cei mai buni dintre elevii de gimnaziu (clasele V-VII) la centrul de concurs de la  Şcoala Gimnazială nr. 4, care au demonstrat, prin prestaţia lor, cunoştinţe vaste de geografie generală, geografie a Europei şi a continentelor extraeuropene dobândite la ore de curs, dar şi prin lectura de înaltă clasă oferită de revista amintită, care prin text, imagine şi format te încântă şi te fac să fii curios, pentru a pătrunde în lumea misterioasă a cunoaşterii Pământului, ca planetă a VIEŢII.

                                                        prof. Acatrinei Irinel Mioara